Центр східноєвропейських наукових студій

В Умані відбулася Всеукраїнська наукова конференція

6 жовтня 2022 р. заступник голови Центру східноєвропейських наукових студій професор Микола Галів взяв участь у Всеукраїнській науковій конференції «ІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В ЄВРОПІ: ІСТОРІЯ, РОЗВИТОК ТА ПЕРСПЕКТИВИ», яка відбувалася в Уманському державному педагогічному університеті імені П. Тичини. Під час пленарного засідання він виступив з доповіддю “Європейські цивілізаційні візії західноукраїнських істориків освіти у 1920–1930-ті рр.”. Доповіді також виголосили науковці Ігор Тодоров (Ужгород), Ігор Кривошея (Умань), Олександер і Юлія Ситник (Мелітополь), Оксана Бабак (Кропивницький), Віталій Чиж (Харків). Рефлексіями на тему євроінтеграції поділилася професор Алла Киридон (Київ).

У конференції взяли участь члени Центру східноєвропейських наукових студій: кандидатка філологічних наук Уляна Галів, аспіранти Михаїл Гранд та Святослав Ніколаєв.

Дякуємо голові уманського осередку Центру східноєвропейських наукових студій, деканові історичного факультету Уманського ДПУ ім. П.Тичини професору Зінаїді Священко за можливість взяти участь у конференції.